07/10/2022
Promillemåler

Hvorfor bør du velge en Promillemåler?

Hvis du drikker alkohol, er det viktig å være klar over alkoholinnholdet i blodet (BAC). En promillemåler kan hjelpe deg med å holde oversikt over hvor mye alkohol som er i systemet og hvor raskt promillenivået stiger. Dette kan være spesielt viktig hvis du planlegger å kjøre hjem etter å ha drukket. BAC-målere er relativt rimelige og enkle å bruke. De kan hjelpe deg med å holde deg trygg når du drikker alkohol og sørge for at du ikke overdriver. Det finnes noen forskjellige typer BAC-målere på markedet. En promillemåler er den vanligste typen BAC-måler. De fungerer ved å måle mengden alkohol i pusten din. En annen type BAC-måler er en urinmåler. Denne typen målere er mindre vanlig, men den kan være mer nøyaktig enn en alkometer. Det fungerer ved å måle mengden alkohol i urinen. Hvis du leter etter en BAC-måler for å hjelpe deg med å holde deg trygg når du drikker alkohol, sjekk ut vårt store utvalg i dag. De tilbyr både pustemålere og urinmålere, slik at du kan velge den som passer best for dine behov. Hvis det høres ut som noe for deg, så skynd deg til siden akkurat nå og få tak i en promillemåler. Du kan lese mer her https://test-deg.no/information/promillemaaler-10060/. Du vil ikke angre.

Bruk en promillemåler når du har drukket

Hvis du skal drikke, er det viktig å bruke en promillemåler for å holde styr på promille. På den måten vet du alltid når det er trygt å kjøre og når det ikke er det. Kullsyreholdige drikker kan føre til at du mislykkes i en alkometertest, så det er best å unngå dem hvis du må drikke. Champagne og blandingsdrikker med musserende vann bør også unngås da alkoholen absorberes raskere i disse drikkene. Du kan selvfølgelig fortsatt drikke det du vil, men det er viktig å være klar over risikoen forbundet med det.  

Det er mange grunner til at du bør ha en promillemåler

Der er mange grunde til, at du bør overveje at have en promillemåler med dig. Hvis du drikker regelmæssigt, er det altid en god idé at have en ved hånden, så du kan være sikker på dit alkoholniveau og undgå at sætte dig bag rattet, når du er over den lovlige grænse. Der er et par grunde til, at din promille kan være højere end det, der står på etiketten på en alkoholholdig drik. For det første metaboliserer mænd normalt alkohol hurtigere end kvinder. Og hvis du drikker alkohol ofte, vænner din krop sig til at forbrænde alkohol hurtigere, selv om det ikke står på papiret. Så vær altid forsigtig, inden du sætter dig ind i et køretøj – brug en promillemåler til at måle dit alkoholniveau og sørg for, at du ikke er over den lovlige grænse  Desuden kan forskellige typer alkohol have forskellige virkninger på din promille. F.eks. har hård spiritus som vodka tendens til at øge din alkoholkoncentration hurtigere end øl eller vin. Så hvis du drikker hård spiritus, er det endnu vigtigere at holde øje med dit alkoholniveau og sikre dig, at du ikke kommer for tæt på den lovlige grænse.