11/08/2022
kontinentalseng

Unn deg selv litt luksus

Det er så mye fint man kan kjøpe for seg selv, som gjør hverdagen litt bedre, og litt mer komfortabel. Det lages jo stadig vekk flotte nye produkter som er veldig fristende å kjøpe, men det er alltid greit å ta det fundamentale først. Sover du godt? Det er et viktig spørsmål, og som krever et tilfredsstillende svar for din egen del. For gjør du ikke det så er det mye som kan gjøres, slik at du sover bra. For eksempel så kan du skaffe deg en kontinentalseng på 160×200, eller kanskje til og med enda større. Verdien av en god seng vet man ikke helt før man har fått erfart det selv.

Har du for eksempel vært på et flott hotell, og hatt en helt fantastisk natt med søvn? Hva kan grunnen til det være? Kanskje fordi de har brukt litt ekstra penger på å få så gode senger som mulig? Sannsynligvis ligger svaret der, så hvorfor ikke få den samme gode søvnen hjemme, hver eneste natt? Det er mye lettere enn du tror, det er bare at man må være litt tålmodig, vite hvor man skal lete, og se an hvilke alternativ som finnes. Da finner du nok ut av det ganske raskt, og får det beste mulige hjemme også. Se bare på lenken vi har lagt til, så vil du forstå hva det er vi snakker om, og hvorfor det kan lønne seg å utforske ens alternativ!

Perfekt også alene

Om du er alene så er det naturligvis senger som er laget for deg, og rammemadrasser fungerer ganske godt. En enkeltseng med bredde på 90 cm er ofte god nok for de fleste. Men hvorfor ikke ha en litt større seng når man først er i gang. Man vet jo aldri når situasjonen kan forandre seg, og plutselig trenger man mer plass. Det kan skje fortere enn man tror, og selv om det alltids er koselig med en trang seng i begynnelsen, så vil man etter hvert hige etter litt mer plass. Og en flott kontinentalseng på 160×200 fra Bedre Nætter er sånn sett midt i blinken. Den gir deg akkurat den kvaliteten du behøver, uten at den er altfor stor.

Har du et stort rom, så har de også senger som er større enn dette, men som oftest er en kontinentalseng på denne størrelsen perfekt. Spesielt med tanke på at det er litt billigere også. Legg merke til at du også får 100 dagers prøve på alle sengene som er tilgjengelige hos Bedre Nætter.

Det at man faktisk kan teste en seng så lenge er en så stor fordel at det er vanskelig å overdrive hvor mye bra du får ut av det. Det gjør at det er bortimot ingen risiko for deg å bestille den dyreste sengen de selger, teste den, og om den ikke passer, sende den tilbake. Da vet du i det minste hvilken standard du er ute etter. Skal du kjøpe en ny seng, så bør Bedre Nætter være et naturlig besøk!